Allmän information om fraktkostnader

Från ett ordervärde på 149,00 euro inklusive moms skickar vi gratis frakt till Tyskland och Sverige. Upp till detta ordervärde finns fraktkostnader för frakt till Tyskland och Sverige. Fraktkostnader uppstår generellt i alla andra länder. Fraktkostnader är alltid beroende av vikten, t.ex. det land där leveransplatsen är belägen.

Hur kan du bestämma leveranskostnaderna?

Lägg varan du vill ha i kundvagnen.   Välj sedan det land du vill skicka till.   Du kommer då att se de fraktkostnader som gäller för denna korg i raden. Hur levererar vi? De automatiskt beräknade fraktkostnaderna gäller alltid för frakt med Fedex i ekonomifraktmetoden. Transporttiden i denna leveransmetod är i genomsnitt två till fyra arbetsdagar. På begäran kan vi leverera i International Priority-läget med en transporttid på <24 timmar. Om det behövs I det här fallet kommer vi att samordna alla extra kostnader som uppkommer med dig personligen. Du kommer alltid att få Fedex-spårningsnumret från oss vid leverans.

Hur kan du betala?

Du kan betala i förskott, PayPal eller kreditkort. Betalning med kreditkort är möjlig via PayPal och betaltjänsten Payson. Om du betalar i förskott får du 3% rabatt, som beräknas automatiskt. Beroende på vilken betalningsmetod du valt ser du alltid en kostnadsredovisning för din beställning i kundvagnen före den slutliga beställningen. I det ögonblick du ändrar betalningsmetoden eller landet beräknas den automatiskt om. Feedback geben Verlauf Gespeichert Community

Drift & produktion: Wikinggruppen
DeutschSvenskaEnglishFrançaisPolskiРоссия

Produkter
Övrigt
DeutschSvenskaEnglishFrançaisPolskiРоссия

Moms visas: